Om Lucy

Home / Om Lucy

 

 LUCY VITTRUP

EKPERT I

DEN NYE SEKSUALITET – I EN TEKNOLOGISK TID

 

Mission:

TECH SEX er kommet for at blive. Og den vokser med eksponentiel hastighed. Seksualiteten bliver mere og mere instrumentel og fravristet den livskraft og kærlighed som er fundamental for menneskets følelsesmæssige, mentale og åndelige trivsel.

Derfor har jeg dedikeret mit liv til at skabe bevidsthed om og metoder til at arbejde med seksualitet som en livskraft i alle livets forhold. Både personligt og fagligt.

– Fordi jeg tror på, at en fri og kærlig seksualitet er fundamental for et frit demokratisk samfund.

Min mission opfylder jeg gennem at debattere i offentligheden, undervise, holde foredrag, skrive om og have professionelle samtaler.

Nedenfor kan du læse mere CV-info:

Lucy Vittrup er psykoterapeut, coach, cand. mag., underviser og forfatter til bogen Erogi – Sådan gør du din seksualitet til din personlige styrke (Muusmann, 2014), samt kapitelforfatter til ”Seksuel energi som ressoruce i coaching rummet i Coaching nyt perspektiv (Görtz, Kim et Gaihede, Tine, Hans Reitzels Forlag 2014)

Lucy har coachet tv-stjerner, værter, internationale virksomhedsledere, scenekunstnere og dedikerede privatpersoner i over 15 år. Hun er hyppigt brugt debattør i danske medier og har universet “Lucy og Lysterne” hver i søndagsmagasinet Ekstra og Ekstra Bladets digitale betalingsavis, hvor hun giver nye og kontroversielle perspektiver på seksualitet og tester alt fra VR Porno til Vaginal Mapping. Hun er grundlægger af Erogy Life Academy, der hjælper institutioner og deres ansatte med at aktivere seksualitet og sanselighed som ressource både professionelt og privat gennem. Det gør hun gennem foredrag, workshops og professionelle samtaler. Senest står hun bag ”cuddling bevægelsen” i Danmark, da hun i 2016 satte betydningen af fysisk berøring på dagsordenen og bl.a. uddannede de første hold professionelle cuddlere i Danmark gennem The Professional Cuddling Institute. Lucy er skaberen af begrebet Erogi, som hun har dedikeret sit liv til at udbrede budskabet om.

Privat har Lucy to børn på 15 og 20 og dannede par med børnenes far i 17 år. Siden har hun været feltarbejder i erotiske kærlighedsrelationer til sig selv og andre. Hun samler kontinuerlig erfaring og viden sammen gennem samtaler, research og eget levet liv med det blod, sved og tårer, som det har kostet. Hun har boet i 7 lande, taler 5 sprog og arbejder både i Skandinavien og Colombia, hvor hendes mor er fra.