POPULÆRE EMNER TIL FOREDRAG

Send en uforpligtende forespørgsel på det emne, der interesserer dig. Du får lynhurtigt svar på f.eks. pris og dato.

EMNE #1

SexTech - Derfor vedrører det også din virksomhed

Hvad er SexTech? Hvordan påvirker det seksualiteten? – Og dermed alle andre relationer i samfundet?

Hvordan ville det være at arbejde med en kollega, hvis nære relationer var tech devices og  apps? Hvilke konsekvenser har den tendens for menneskers forhold til sig selv og evne til samarbejde ?

Med SexTech bliver seksualiteten til et human resource erinde. Til et lederskabserinde. Et samfundserinde. Et arbejdsgiverærinde. Er sundhedssystemærinde. Et uddannelsessystemerinde.

Det er mindblowing – og nødvendigt at sætte sig ind i. Nu…

Dette kontroversielle foredrag stiller de vigtige spørgsmål og giver bud på nogle svar.

EMNE #2

Hvordan hænger seksualitet sammen med troværdighed?

Mennesker, der er mere tro over sig selv som seksuelle væsener fremstår mere ærligt og autentisk end dem, der ikke gør. Og disse mennesker er naturligt mere tiltrækkende – både over for en partner, som over for samarbejdspartnere- og alle andre relationer i både privatliv og arbejde.

Dette foredrag giver massevis af eksempler på sammenhæng mellem troværdighed og seksualitet – og giver også et par tips eller to til, hvordan man selv kan arbejde med koblingen af det to.

EMNE #3

Fra udløsning til oplysning

På arbejdsmarkedet ser vi en tendens til søgen efter mere performance, flere bundlinjeresultater – massere af doing. Samtidig er der en stærk modtrend på vej, der viser sig i et eksplosivt marked for personlig udvikling og generel stigning i spirituel orientering – mere being.

I den seksuelle arena ser vi samme tendens fra målrettet orgasmejagt til seksualitet som del af del af det hele menneske. Dette foredrag kaster lys på de trends som præger vores tid og giver bud på, hvordan vi navigerer i dem. Foredraget afholdes sammen med Fremtidsforsker Mette Sillesen.